BMW va plăti 477,7 milioane de dolari pentru închiderea unui proces colectiv în SUA

BMW va plăti 477,7 milioane de dolari pentru închiderea unui proces colectiv în SUA
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 feb 2017

BMW a acceptat plata a până la 477,7 milioane de dolari pentru închiderea unui proces colectiv cu 318.000 de proprietari de vehicule de lux din SUA, care ar fi suferit deteriorarea unor componente electrice provocate de apă, transmite Automotive News.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit unor documente depuse săptămâna trecută la un tribunal districtual din New York, acordul se referă la proprietarii de automobile BMW serie 5 din 2004-2010 și va permite plăți de până la 1.500 de dolari pentru reparații anterioare, scrie News.ro.

Un purtător de cuvânt al BMW a refuzat să comenteze marți informația.

Deținătorii de vehicule cu mai puțin de 120.000 de mile parcurse și cu o vechime mai mică de 10 ani vor avea dreptul la inspecții gratuite și la reparații, dacă acestea vor fi necesare.

În acord se arată că unele componente sensibile aflate în spațiul roții de rezervă din portbagaj au fost deteriorare de infiltrații de apă.

Vânzările Renault-Nissan au crescut pentru al șaptelea an. Alianța, la mai puțin de 4.000 mașini distanță de numărul trei mondial CITEȘTE ȘI Vânzările Renault-Nissan au crescut pentru al șaptelea an. Alianța, la mai puțin de 4.000 mașini distanță de numărul trei mondial

Grupul auto german s-a confruntat cu procese în ultimii patru ani, în New York și California, legate de această problemă.

BMW a mai acceptat să plătească aproape 1,8 milioane de dolari pentru acoperirea costurilor legale și costurile suportate de reclamanți. Acordul necesită aprobarea unui judecător districtual american.

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw