Carlos Ghosn rămâne președinte director general la Renault. Boardul spune că remunerația sa este conformă cu legea

Carlos Ghosn rămâne președinte director general la Renault. Boardul spune că remunerația sa este conformă cu legea
scris 14 dec 2018

Consiliul de administrație al Renault l-a menținut joi pe Carlos Ghosn în funcțiile sale, după ce un raport preliminar intern a ajuns la concluzia că remunerația lui Carlos Ghosn în calitate de președinte director general de la Renault pentru perioada 2015-2018, este în conformitate cu legea, informează AFP și Reuters.

Carlos Ghosn a fost pus luni sub acuzare în Japonia pentru că a omis să declare autorităților bursiere venituri de aproximativ 5 miliarde yeni (38 milioane euro) realizate timp de cinci ani, între 2010 și 2015. Chiar dacă Nissan l-a concediat pe Carlos Ghosn din postul de președinte, franco-brazilianul rămâne în continuare președinte director general al Renault, grupul francez optând, pentru moment, pentru o conducere interimară, scrie Agerpres.

Blue Air anunță reduceri de până la 20% la bilete CITEȘTE ȘI Blue Air anunță reduceri de până la 20% la bilete

"Concluzia preliminară este că remunerația președintelui director general de la Renault și condițiile în conformitate cu care această remunerație a fost aprobată sunt în concordanță cu dispozițiile legale precum și cu codul de guvernanță corporativă", a informat consiliul de administrație de la Renault.

viewscnt
Afla mai multe despre
renault
carlos ghosn