Circulația rutieră va fi închisă complet, sâmbătă, pe DN 7C - Transfăgărășan, între Barajul Vidraru și tunelul spre Bâlea Lac

Circulația rutieră va fi închisă complet, sâmbătă, pe DN 7C - Transfăgărășan, între Barajul Vidraru și tunelul spre Bâlea Lac
scris 5 sep 2018

Circulația rutieră va fi închisă total, sâmbătă, începând de la ora 8.00, pe DN 7C - Transfăgărășan, pe tronsonul cuprins între Barajul Vidraru până la tunelul spre Bâlea Lac, anunțăn Poliția Argeș. Restricția va fi impusă pentru desfășurarea unei competiții de triatlon.

Potrivit Poliției Județene Argeș, sâmbătă, între orele 8.00 și 18.00, pe DN 7C - Transfăgărășan, pe tronsonul cuprins între km 62 și km 116 +820m (de la Barajul Vidraru până la Tunelul Bâlea Lac), circulația va fi închisă total, pentru desfășurarea unei competiții de triatlon, scrie News.ro.

Măsura temporară de restricție va fi instituită prin marcaje temporare, iar pe tronson vor fi prezenți polițiști de la Secția de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, din cadrul Poliției municipiului Curtea de Argeș și din cadrul Serviciului Rutier Argeș. Aceștia vor asigura fluența traficului rutier și măsurile de ordine pe perioada desfășurării competiției.

FOTO SEAT a distribuit fotografii cu viitorul SUV Tarrago sub camuflaj, din timpul ultimelor teste CITEȘTE ȘI FOTO SEAT a distribuit fotografii cu viitorul SUV Tarrago sub camuflaj, din timpul ultimelor teste

Pentru evitarea unor blocaje sau a altor tipuri de evenimente negative, șoferilor li se recomandă să își planifice din timp traseul de deplasare, să circule cu atenție și să respecte indicațiile polițiștilor.

Competiția "Transfier" este organizată de Asociația Clubul Sportiv No Stress și are ca scop promovarea triatlonului ca sport de masă și promovarea zonei Transfăgărășan - Vidraru.     

viewscnt
Afla mai multe despre
dn 7c
transfagarasan
barajul vidraru