Contractul pentru proiectarea lotului 3 al Drumului de mare viteză Filiași-Lugoj, semnat

Contractul pentru proiectarea lotului 3 al Drumului de mare viteză Filiași-Lugoj, semnat
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 sep 2023

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat contractul pentru proiectarea lotului 3 al Drumului de mare viteză Filiași-Lugoj, în valoare de 22,29 milioane de lei, a anunțat ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„CNAIR a semnat astăzi contractul pentru proiectarea lotului 3 al Drumului de mare viteză Filiași-Lugoj (230 km)! Asocierea de proiectanți români are la dispoziție 22 de luni pentru finalizarea Studiului de Fezabilitate necesar construcției Lotului Domașnea-Caransebeș (44 km). Contractul cu o valoare de 22,29 milioane de lei (fără TVA) este finanțat prin Programul Transport 2021-2027”, a anunțat Grindeanu.

ANALIZĂ Prețul carburanților, încotro? CITEȘTE ȘI ANALIZĂ Prețul carburanților, încotro?

Acesta a subliniat că în acest moment, între Filiași și Caransebeș (179 km), sunt semnate 3 din cele 4 contracte pentru proiectarea drumului de mare viteză Filiași-Lugoj.

„După ce va fi construit, acest drum va contribui la dezvoltarea economică a zonelor tranzitate prin asigurarea accesului persoanelor și mărfurilor la rețeaua TEN-T”, a mai adăugat ministrul Transporturilore.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
filiasi lugoj