Dacia Sandero, desemnată pentru al 6-lea an cea mai bună mașină ieftină din Marea Britanie

Dacia Sandero, desemnată pentru al 6-lea an cea mai bună mașină ieftină din Marea Britanie
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 26 ian 2018

Dacia Sandero a fost desemnată de publicația auto britanică What Car? drept “Cea mai bună mașină din clasa mică sub 12.000 de lire sterline” pentru al șaselea an consecutiv.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Sandero a câștigat titlul acordat de What Car? mulțumită prețului “șocant de mic”, portbagajului încăpător și confortului sporit comparativ cu versiunea lansată înainte de 2016.

“Este surprinzător de practică, cu unul dintre cele mai încăpătoare portbagaje din această clasă. Nu vei găsi un spațiu așa de mare la un preț atât de mic la nicio altă mașină nouă. În plus, Sandero se simte și mai bine la condus”, spune Steve Huntingford, editor What Car?.

VIDEO & FOTO BMW Serie 8 Coupe, testat sub camuflaj înainte de lansarea pe piață, pe un circuit din Italia CITEȘTE ȘI VIDEO & FOTO BMW Serie 8 Coupe, testat sub camuflaj înainte de lansarea pe piață, pe un circuit din Italia

Marca Dacia a continuat să își întărească poziția în Europa, cu 463.712 vehicule înregistrate în 2017, în creștere cu 11,7% raportat la anul precedent. Potrivit Renault, succesul mărcii românești este strâns legat de cea mai recentă versiune a modelului Sandero, lansată la finele anului 2016.

Sandero și Logan au beneficiat în 2016 de primul facelift din ultimii patru ani, cele mai bine vândute modele Dacia primind un nou design în partea frontală, faruri pe LED și un interior modificat.

Dacia Sandero este cel mai ieftin autoturism nou comercializat în Marea Britanie, având un preț de pornire de 5.995 lire sterline. În România, prețurile pornesc de la 7.150 euro, TVA inclus.

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia
sandero
what car
premii