Fabricile de automobile și de baterii ale Tesla au revenit la programul normal de lucru

Fabricile de automobile și de baterii ale Tesla au revenit la programul normal de lucru
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 mai 2020

Fabricile de automobile și de baterii ale Tesla din Fremont, California, respectiv din Sparks, Nevada, au revenit la programul normal de lucru, cu unele măsuri de precauție legate de sănătate, transmite CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit unui memo adresat angajaților, va exista o nouă prevedere referitoare la prezență. Cei care vor dori să stea acasă din cauza îngrijorării că ar putea expune un membru vulnerabil al familiei la riscul de a se infecta cu noul coronavirus vor trebui să completeze un formular în care să descrie problema departamentului de resurse umane al Tesla și să obțină aprobare petnru concediu fără plată până la sfârșitul lunii mai, scrie News.ro.

VIDEO EuroNCAP anunță noi teste, mai dure, în acest an pentru siguranța vehiculelor CITEȘTE ȘI VIDEO EuroNCAP anunță noi teste, mai dure, în acest an pentru siguranța vehiculelor

Compania distribuie măști celor care au nevoie și verifică temperatura angajaților a intrarea în fabrică.

Tesla a redus activitatea la minimum la fabrica din Statele Unite, pe 24 martie, din cauza măsurilor de distanțare socială pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Compania a redeschis fabrica în weekendul din 9 mai, sfidând ordinul autorităților locale din domeniul sănătății.

Departamentul de Poliție din Fremont a precizat pentru CNBC că nu investighează producția care ar fi avut loc la fabrica Tesla înainte de relaxarea ordinelor autorităților și aprobarea unui plan specific pentru fabrică de către Alameda County Public Health.

Musk și Tesla au dat în judecată comitatul Alameda pentru că restricțiile directorilor pentru sănătate publică au afectat fabrica.

Musk a avertizat că va muta sediul central al Tesla în afara Californiei și că va transfera și operațiunile de producție și alte proiecte viitoare. Cu toate acestea, guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, a afirmat într-un interviu acordat CNBC pe 19 mai că nu este îngrijorat că Tesla sau Musk vor face acest lucru în curând.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
baterii