FOTO Dacia lansează o nouă versiune a lui Duster, numită Urban

FOTO Dacia lansează o nouă versiune a lui Duster, numită Urban
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 8 mar 2021

Dacia a anunțat că pe piața din Germania, din luna martie, este disponibilă la dealeri o nouă versiune a SUV-ului Duster, cu mai multe echipamente într-un pachet special, relevă date analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Dacia Duster Urban, noua echipare a SUV-ului produs la Mioveni, va fi disponibilă din această lună pentru clienții din Germania. Versiunea reprezintă o ofertă cu un preț foarte bun pentru o echipare Comfort extinsă, cu o serie de dotări.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Potrivit anunțului făcut de Dacia pe piața germană, Duster Urban are în standard Media Nav Evolution și camera retrovizoare pentru marșarier, în valoare de 800 de euro, împreună cu motorul TCe 130, la prețul de 16.990 euro. Dotările suplimentare fac parte din pachetele Technik și Look, plus alte dotări precum volan imitație piele, geamuri electrice spate, iar pentru cei care optează pentru tracțiunea 4WD, un indicator pentru off-road. Pachetul estetic include vopseaua argintie pe oglinzi, pe barele de plafon și pe protecțiile față-spate, plus ornament cromat pentru evacuare, jante din aliaj de 16 inch, geamuri laterale și lunetă fumurii.

Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2 CITEȘTE ȘI Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2

Echiparea Comfort costă 14.490 de euro în Germania, dar cu motorul TCe 130 ea începe de la 16.290 euro cu tracțiune 2WD. În România, echiparea Comfort e un pic mai scumpă, 15.100 euro, dar nu are disponibil motorul TCe 130, acesta fiind oferit doar pe echiparea Prestige (18.400 euro).

Dacia Duster are un preț de pornire de 11.990 euro pe piața din Germania, fiind cu 260 de euro mai ieftină decât în România, dar cu diferențe de echipamente.

Cum pot antreprenorii să își salveze firmele chiar de la faliment CITEȘTE ȘI Cum pot antreprenorii să își salveze firmele chiar de la faliment

Versiunea Duster Urban poate fi cumpărată și cu motorul Blue dCI 115, la prețul de 17.590 euro cu tracțiune 2WD și 20.190 euro, cu tracțiune 4WD. Toate variantele sunt echipate doar cu cutie manuală în 6 trepte.

FOTO Dacia lansează o nouă versiune a lui Duster, numită Urban

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia duster
duster urban
pret dacia comfort
preturi dacia duster