FOTO Jaguar E-PACE a fost lansat oficial pe piața din România, la un preț de 31.000 de euro

FOTO Jaguar E-PACE a fost lansat oficial pe piața din România, la un preț de 31.000 de euro
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 28 feb 2018

Importatorul Jaguar Land Rover în România, Premium Auto, a lansat pe piața locală cel mai nou SUV Jaguar, modelul E-Pace, un concurent pentru mult mai popularele BMW X1, Mercedes GLA sau Audi Q3.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată pe Profit Insider

Clienții din România pot cumpăra acum cel mai nou model Jaguar, E-Pace, un model compact care încearcă să ia o felie din vânzările BMW X1 sau Mercedes GLA. Silueta sa este una noconformistă, una de coupe, introdusă în premieră de BMW, pe modelul mult mai mare, X6.

„Noua mașină este concepută pentru persoanele cu un stil de viață activ care sunt mereu în căutarea unor provocări din domeniul auto”, a spus Mihai Ivănescu, Director Coordonator în cadrul Auto Țiriac, cea care înglobează și activitatea Premium Auto.

Jaguar E-Pace este un model care ar trebui să devină cel mai vândut model al mărcii, startul de anul trecut fiind nul promițător. Designul său preia elemente de la F-Pace, model distins cu premium World Car of The Year în 2017. Dimensiunile sale compacte, cu 4,39 metri lungime și 1,98 metri ățime, precum și 1,64 metri înălțime, sunt comparabile cu cele ale concurenței și fac din acest model unul suficiente de mare nu doar pentru deplasările urbane, ci și pentru deplasări lungi, cu familia. Portbagajul său de 577 litri este un argument în plus pentru acest lucru, fiind vorba despre o soluție tehnică ce a permis atingere unui volum atât de mare.

Motoarele vândute sunt cunoscute de pe motoarele anterioare ale mărcii și de la modelele Range Rover, platforma utilizată fiind, de altfel similară cu cea de pe Evoque. În total sunt 5 variante de motorizare, 3 diesel și 2 pe benzină, toate cu o cilindree de 2.0 litri. Dieselurile au versiuni de putere de 150CP, 180CP și 240CP, iar cele pe benzină, oferă puteri de 249CP și 300CP.

VIDEO & FOTO Nissan lansează un nou off-roader, Terra, primele piețe fiind China și alte țări asiatice CITEȘTE ȘI VIDEO & FOTO Nissan lansează un nou off-roader, Terra, primele piețe fiind China și alte țări asiatice

Șeful Jaguar, Ian Callum, a afirmat la lansarea modelului, în iulie anul trecut, că E-Pace va avea o mai bună acoperire demografică și va fi mai ieftin, astfel că are toate șansele să devină un best seller. Mai mult, analizele făcute de cei de la vânzări au arătat că 80% din clienții acestui SUV vor fi atrași de la alte mărci.

Modelul Jaguar E-PACE, cel de-al doilea SUV al mărcii, este disponibil spre vânzare pe piața din România cu un preț ce începe de la 30.940 Euro.

Clienții pot cumpăra ediția specială E-PACE First Edition, disponibilă pe durata primului an complet de fabricație și este echipată cu motorul Ingenium diesel de 180CP sau cu un motor pe benzină, ce dezvoltă 249CP, cuplat la transmisia automată ZF cu 9 rapoarte.

FOTO Jaguar E-PACE a fost lansat oficial pe piața din România, la un preț de 31.000 de euro

FOTO Jaguar E-PACE a fost lansat oficial pe piața din România, la un preț de 31.000 de euro

viewscnt
Afla mai multe despre
jaguar
e-pace
suv