GALERIE FOTO Mașini spectaculoase, o premieră mondială și câteva concepte, vedetele SIAB 2018

Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 23 mar 2018

Salonul International de Automobile București și-a deschis porțile la Romexpo cu prima zi dedicată jurnaliștilor, într-un eveniment fără precedent pentru industria auto din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

În pofida vremii nefavorabile, importatorii sau dealerii au expus peste 200 de automobile și motociclete, reprezentând 20 de mărci, în cel mai reușit eveniment dedicat industriei auto din România. Noile pavilioane cosntruite de Romexpo au putut găzdui standuri construite la standarde similare cu cele din saloanele auto din Franța sau Germania, astfel că amtosfera creată este una perfectă pentru vizitatori.

Cele mai importante modele prezente la SIAB 2018 sunt VW Touareg, într-o semi-premieră mondială, fiind expusă mașina la doar câteva ore după premiera din Beijing, Ford GT, Ford Mustang, prezentate de singurul producător de automobile din România prezent la SIAB, noul Suzuki Swift Sport, BMW X4 și M5, Volvo V60, dar și noul Audi A6 sau Bentley Bentayga. Poate fi admirat și Toyota Mirai, chiar dacă acesta nu este disponibil pentru vânzare în România.

FOTO BMW a prezentat noul X4, un face-lift concentrat în special pe noutăți tehnice și de interior CITEȘTE ȘI FOTO BMW a prezentat noul X4, un face-lift concentrat în special pe noutăți tehnice și de interior

Mai sunt prezente și alte modele lansate în cursul ultimelor luni în Europa, precum Kia Stinger, luxosul Rolls Royce Phantom sau noul Seat Arona. De asemenea, chiar dacă nu a reușit să ajungă în prima zi a salonului, Mazda 6 Combi se va număra printre noutățile standului japonezilor.

GALERIE FOTO Mașini spectaculoase, o premieră mondială și câteva concepte, vedetele SIAB 2018

Din punct de vedere al desfășurărilor de forțe, standul Ford este probabil cel mai impresionant, semn că producătorul american își respectă statutul de producător român, totodată. De asmenea, Porsche România, prin toate brandurile sale, inclusiv Porsche, Lamborghini și Bentley, ocupă o suprafață generoasă, cu un design spectaculos, care merită vizitat. Aici găsim și conceptele interesante, un fel de invitați speciali ai SIAB: Audi e-tron, VW I.D. Buzz și Golf GTE, care reflectă spiritul eco al salonului bucureștean.

Începând din 24 martie, publicul va avea acces la SIAB, un bilet costând 30 de lei.

GALERIE FOTO Mașini spectaculoase, o premieră mondială și câteva concepte, vedetele SIAB 2018

viewscnt
Afla mai multe despre
siab
vw
porsche
bmw
volvo
ford