Donald Trump: Boeing este o ''mare, mare decepție''

Donald Trump: Boeing este o ''mare, mare decepție''
scris 22 ian 2020

Compania americană Boeing, afectată în continuare de oprirea la sol a modelului 737 MAX, este o ''mare, mare decepție'', a spus președintele Donald Trump într-un interviu acordat la Davos postului CNBC, declarându-se îngrijorat de efectele negative ale crizei prin care trece această companie asupra economiei americane, consemnează miercuri AFP.

''Boeing este pentru mine o mare, mare decepție. Acum un an era unul dintre cele mai mari grupuri din lume și, deodată, s-au întâmplat atâtea lucruri. Sunt atât de dezamăgit de Boeing, toate acestea au un impact enorm'', a mărturisit Trump, potrivit Agerpres.

VIDEO Asociere certă între poluare și boli grave. 4 ani tăiați din viață. Idee de oprire a circulației pe anumite artere când sunt depășite limitele admise de poluare CITEȘTE ȘI VIDEO Asociere certă între poluare și boli grave. 4 ani tăiați din viață. Idee de oprire a circulației pe anumite artere când sunt depășite limitele admise de poluare

Declarația sa vine după ce Boeing a anunțat marți că modelul 737 MAX nu va fi autorizat să zboare din nou mai devreme de jumătatea anului în curs, ceea ce va crește și mai mult pierderile generate de oprirea acestui aparat de la zbor în primăvara anului trecut, în urma a două catastrofe aeriene soldate cu 346 de morți.

viewscnt
Afla mai multe despre
donald trump
boeing