Nouă închidere potențială în industria auto

Nouă închidere potențială în industria auto

Sursa foto: Vitalij Sova / dreamstime.com

scris 25 iul 2020

Mitsubishi Motors și-ar putea închide fabrica din Gifu, Japonia, unde produce modelul Pajero.

Producătorul auto japonez Mitsubishi Motors are în vedere să închidă filiala responsabilă de modelul Pajero și închiderea unei fabrici din centrul Japoniei, care produce vehiculul utilitar sport cu același nume, scrie publicația Japan Today, care citează două surse menționate de Reuters și preluate de News.ro.

Mitsubishi are în vedere închiderea Pajero Manufacturing Co Ltd și a fabricii sale din Prefectura Gifu în termen de trei ani, au spus sursele. La rândul său, un reprezentant Mitsubishi Motors a spus că nu s-a decis nimic.

Volkswagen continuă schimbările la vârf: șeful vânzărilor, Jurgen Stackmann, omul care iese în față la fiecare lansare de model, este următorul pe listă. „Vă amintiți problema Diesel. Da, am dat-o în bară. Rău.” CITEȘTE ȘI Volkswagen continuă schimbările la vârf: șeful vânzărilor, Jurgen Stackmann, omul care iese în față la fiecare lansare de model, este următorul pe listă. „Vă amintiți problema Diesel. Da, am dat-o în bară. Rău.”

Pe lângă Pajero, fabrica din Gifu mai produce minivan-ul Mitsubishi Delica D5 și SUV-ul Mitsubishi Outlander. Ambele vor fi produse probabil în altă locație, au precizat aceleași surse.
Producătorii auto japonezi, inclusiv Mitsubishi Motors, au fost nevoiți să-și reconsidere strategiile, deoarece cererea de autovehicule a fost afectată de pandemie. Mitsubishi Motors urmează să-și prezinte luni planul pe termen mediu.

viewscnt
Afla mai multe despre
mitsubishi motors
auto
japonia