Opel ar putea reduce producția la Russelsheim. De obicei, operațiunea apare când cererea pe anumite modele este scăzută

Opel ar putea reduce producția la Russelsheim. De obicei, operațiunea apare când cererea pe anumite modele este scăzută
scris 22 sep 2018

PSA intenționează să reducă ritmul de producție al uzinei Opel din Russelsheim, potrivit unor informații din interior publicate de presa germană.

Fabrica Opel din Russelsheim ar putea să-și reducă din nou volumul de producție, de la 42 la 35 de vehicule pe oră, dacă șefii companiei vor aproba decizia, după cum scrie Automotive News, care citează mai multe publicații germane.

Uzina Opel din Russelsheim produce Insignia și Zafira, dar și modele pentru General Motors, potrivit contractului încheiat de cele două după separare. Este vorba despre Holden Commodore și Buick Regal, versiuni ale modelului Insignia.

Reprezentanții Opel nu au comentat informația, spunând că ajustarea producției în diferite locații de producție ale companiei este o procedură frecventă.

VIDEO & FOTO Premieră mondială: Audi e-tron, primul SUV electric al mărcii, a fost prezentat oficial CITEȘTE ȘI VIDEO & FOTO Premieră mondială: Audi e-tron, primul SUV electric al mărcii, a fost prezentat oficial

Potrivit informațiilor publicate de sursele amintite, sunt prevăzute mai multe zile de producție zero, în care nicio mașină nu va fi produsă. De obicei, acest lucru se produce atunci când cererea pentru anumite modele este scăzută.

PSA a avut mai multe conflicte cu sindicatele Opel în privința reducerii activității companiei, în cele din urmă negocierile fiind încheiate cu succes.

PSA a cumpărat în urmă cu un an Opel/Vauxhall de la General Motors, iar anul acesta a reușit să obțină un porfit operațional după mai mulți ani de pierderi uriașe.

viewscnt
Afla mai multe despre
opel
russelsheim
fabrica opel
psa