Percheziții la sediul Porsche

Percheziții la sediul Porsche
scris 29 feb 2020

Procurorii din Germania au efectuat percheziții la sediile Porsche, în cadrul celei mai recente investigații legate de manipularea emisiilor (Dieselgate), a anunțat vineri publicația Der Spiegel, transmite Reuters.

Porsche Automobil Holding SE este cel mai mare acționar al grupului german Volkswagen, scrie Agerpres.

EXCLUSIV Borbely, Hidroelectrica, revenit din Marea Britanie: Compania poate fi listată până la Crăciun. Interes mare la Londra CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Borbely, Hidroelectrica, revenit din Marea Britanie: Compania poate fi listată până la Crăciun. Interes mare la Londra

Trei birouri și trei apartamente private aparținând angajaților Porsche au fost cercetate, ca parte a investigației privind rolul lor în scandalul emisiilor. Procurorii au extins cercetările și acum investighează șapte actuali angajați și un fost angajat al Porsche, informează Der Spiegel.

Reprezentanții procuraturii din Stuttgart nu au fost disponibili pentru comentarii.

În mai, un tribunal din Germania a amendat Porsche AG cu 535 de milioane de euro (599 milioane de dolari) pentru că nu și-a îndeplinit obligațiile de supervizare în scandalul emisiilor.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
porsche
dieselgate