Premierul Mihai Tudose a trimis Corpul de Control la CNAIR

Premierul Mihai Tudose a trimis Corpul de Control la CNAIR
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 ian 2018

Premierul Mihai Tudose a trimis joi Corpul de Control la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) pentru a face verificări, cu o zi înainte de data stabilită pentru prelungirea mandatului actualului director general al instituției, Ștefan Ioniță, au precizat, pentru News.ro, surse din domeniul transporturilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

În 13 ianuarie 2017, Ștefan Ioniță, șeful Direcției Tehnice și Calitate a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a fost numit în funcția de director general provizoriu al companiei de către consiliul de administrație, controlat de Ministerul Transporturilor, la trei zile după revocarea fostului director, Cătălin Homor.

Aceasta este prima dată când premierul Tudose trimite Corpul de control la CNAIR, scrie News.ro.

EXCLUSIV Gabriela Firea a uitat să oblige taximetriștii să accepte plăți cu cardul și să nu refuze curse, așa cum a promis. Noile reguli scot însă din joc concurența de la Uber și Clever Taxi CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Gabriela Firea a uitat să oblige taximetriștii să accepte plăți cu cardul și să nu refuze curse, așa cum a promis. Noile reguli scot însă din joc concurența de la Uber și Clever Taxi

”Controlul a fost trimis cu o zi înainte de data stabilită pentru prelungirea mandatului actualului director general. Cel mai probabil, vor fi făcute verificări generale”, au precizat sursele consultate de News.ro.

Corpul de control al premierului va face probabil verificări generale, fiind vizată mai ales zona de achiziții, consideră sursele.

În luna august a anului trecut, premierul i-a reproșat fostului ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, că reprezentanții Ministerului Transporturilor nu merg pe șantiere pentru a verifica modul în care evoluează lucrările.

În octombrie, Răzvan Cuc a demisionat de la conducerea Ministerului Transporturilor.

În 2017, CNAIR a recepționat numai 24 kilometri de autostradă, lucrările fiind tergiversate din cauza problemelor generate de constructori sau apărute în teren, care au necesitat timp și multă birocrație pentru rezolvare.

La începutul anului trecut, Răzvan Cuc anticipa că vor fi dați în folosință circa 90 de kilometri de autostradă în 2017.

viewscnt
Afla mai multe despre
mihai tudose
cnair