Taxa de pod de la Fetești va fi suspendată de la 1 iunie

Taxa de pod de la Fetești va fi suspendată de la 1 iunie
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 mai 2023

Taxa de pod de la Fetești va fi suspendată „în mod sigur” de la 1 iunie, până când se vor termina lucrările de reabilitare a podului peste brațul Borcea, a declarat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Potrivit acestuia, decizia va trebui luată de Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), care se va întruni zilele următoare.

TABEL OMV Petrom și Lukoil au ieftinit carburanții, care au coborât sub 6,4 bani/l în mai multe stații din capitală CITEȘTE ȘI TABEL OMV Petrom și Lukoil au ieftinit carburanții, care au coborât sub 6,4 bani/l în mai multe stații din capitală

„Probabil că în zilele următoare va exista Consiliul de Administrație al CNAIR, fiindcă ăsta e mersul normal. Eu am transmis public și mergem pe această linie. Așa cum am spus, în zilele următoare vom avea acest consiliu de administrație, iar ca termen în mod sigur de la 1 iunie se va intra pe suspendarea acestei taxe. Acea precizare care a venit la o zi după anunțul meu a fost o precizare prin care se dorea sublinierea faptului că nu de atunci se aplică, ci urmare a acestui Consiliu de Administrație și a acestei decizii care va exista în perioada următoare”, a susținut Grindeanu, citat de Agerpres.

El a mai spus că un termen realist pentru suspendarea taxei va fi 1 iunie.

Sorin Grindeanu spunea săptămâna trecută că a cerut suspendarea taxei de pod în perioada lucrărilor de reparații, care vor continua și pe perioada verii. A doua zi, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis că plata taxei pentru trecerea podului de la Fetești este în continuare obligatorie, iar momentul în care se va renunța la aceasta va fi anunțat din timp.

Lucrările de reabilitare la podul peste brațul Borcea de pe Autostrada Soarelui vor continua și în perioada sezonului estival, conform ministrului Transporturilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
taxa pod
fetesti