Tesla Model 3 este cea mai iubită mașină în SUA – Sondaj Consumer Reports

Tesla Model 3 este cea mai iubită mașină în SUA – Sondaj Consumer Reports
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 3 feb 2019

Tesla Model 3 este mașina care îi face cei mai fericiți pe șoferii americani, potrivit celui mai recent sondaj Consumer Reports. La polul opus, topul celor mai puțin satisfăcătoare mașini este condus de Acura ILX.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Pentru realizarea clasamentului, publicația americană a întrebat peste jumătate de milion de posesori de autovehicule dacă ar cumpăra sau ar lua din nou în leasing același model de automobil. În plus, respondenții au notat mașinile în funcție de experiența la condus, comfort, valoare, design și sistemele audio și de climatizare.

Tesla Model 3 a fost desemnat automobilul care aduce cele mai mari satisfacții posesorilor, sedanul electric devansând Porsche 911 în clasament.

BUGET 2019 Ajutoare de stat și în transporturi: Guvernul majorează capitalul Metrorex și CFR Călători CITEȘTE ȘI BUGET 2019 Ajutoare de stat și în transporturi: Guvernul majorează capitalul Metrorex și CFR Călători

Pe locul al treilea se află Genesis 90, automobil produs de divizia premium a sud-coreenilor de la Hyundai Motor, urmat de Chrevrolet Corvette și Tesla Model S.

Tesla Model 3 este cea mai iubită mașină în SUA – Sondaj Consumer Reports

De partea cealaltă, clasamentul celor mai puțin satisfăcătoare mașini este condus de Acura ILX, model care a primit recent un facelift, însă care nu se ridică la înălțimea așteptărilor șoferilor, potrivit rezultatelor sondajului.

TOP 10 cele mai satisfăcătoare mașini:

  1. Tesla Model 3
  2. Porsche 911
  3. Genesis G90
  4. Chevrolet Corvette
  5. Tesla Model S
  6. Toyota Avalon
  7. Kia Stinger
  8. Chevrolet Bolt
  9. Toyota Prius
  10. Dodge Challenger  

TOP 10 cele mai puțin satisfăcătoare mașini:

  1. Acura ILX
  2. Nissan Sentra
  3. Dodge Journey
  4. Lexus IS
  5. Nissan Versa Note
  6. Cadillac ATS
  7. Nissan Pathfinder
  8. Chevrolet Trax
  9. Toyota C-HR
  10. Jeep Renegade
viewscnt
Afla mai multe despre
tesla model 3
consumer reports
sondaj
top satisfactie
clasament
acura ilx