Tesla vrea să se extindă în Europa de Est. Reprezentanții companiei s-au întâlnit cu ambasadorul României în SUA

Tesla vrea să se extindă în Europa de Est. Reprezentanții companiei s-au întâlnit cu ambasadorul României în SUA
scris 26 oct 2018

Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, George Maior, a avut  o întâlnire de lucru cu reprezentanți ai companiei Tesla, în cadrul căreia au fost prezentate măsurile implementate de România pentru dezvoltarea utilizării energiilor regenerabile.

De asemenea, a menționat sprijinul financiar oferit de Guvernul României pentru achiziția de mașini electrice, ca măsură concretă de sprijin a extinderii utilizării vehiculelor ecologice.

Sindicaliștii Metrorex vor salarii mai mari și amenință cu grevă generală, în perioada 10 - 15 noiembrie CITEȘTE ȘI Sindicaliștii Metrorex vor salarii mai mari și amenință cu grevă generală, în perioada 10 - 15 noiembrie

Reprezentanții Tesla au prezentat obiectivele companiei de extindere a activității în Europa Centrală și de Sud-Est, care includ atât infrastructura de suport a vehiculelor electrice pe care le produce, cât și noile tehnologii de stocare a energiei sau elementele ce susțin dezvoltarea orașelor inteligente („smart cities”).

În cadrul întrevederii, a fost transmisă invitația pentru o echipă a companiei Tesla de a efectua o vizită de documentare în România.

Tesla a raportat azi un profit de 311,5 milioane de dolari, sau de 1,75 de dolari pe acțiune, pentru trimestrul al treilea încheiat la 30 septembrie, comparativ cu pierderi de 619,4 milioane de dolari, sau 3,7 dolari pe acțiune, în urmă cu un an.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
george maior