Un avion TAROM de pe ruta București-Amsterdam a fost întors din drum din cauza fisurării unui geam exterior

Un avion TAROM de pe ruta București-Amsterdam a fost întors din drum din cauza fisurării unui geam exterior
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 iun 2018

Transportatorul aerian de stat Tarom a anunțat marți că un Boeing 737-700, cu destinația Amsterdam, a fost întors din cursă, cauza fiind fisurarea unui geam exterior, cu rol pur decorativ. Compania a subliniat că siguranța pasagerilor și a echipajului nu a fost pusă în pericol.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Decizia comandantului de a întoarce aeronava din cursă respectă întocmai normele și procedurile de siguranță și securitate de aviație civilă. Motivul cunoscut la acest moment este fisurarea unui geam exterior, cu rol pur decorativ”, se arată în comunicat.

Compania a subliniat că siguranța și securitatea pasagerilor și a echipajului nu a fost pusă nici o clipă în pericol, în condițiile în care geamul respectiv are un rol decorativ, scrie News.ro.

GRAFIC Dacia a intensificat ritmul de producție la Duster la un nivel record pentru ultimele 12 luni CITEȘTE ȘI GRAFIC Dacia a intensificat ritmul de producție la Duster la un nivel record pentru ultimele 12 luni

”Pasagerii sunt protejați de încă două straturi de material special, care nu au suferit nici un fel de modificare în timpul zborului”, a anunțat Tarom.

Tarom a anunțat că aeronava va fi înlocuită pentru a duce pasagerii la destinație în condiții de siguranță și confort. În acest moment, compania estimează o întârziere de 2 ore.

”Din momentul aterizării, aeronava de tip Boeing 737-700 va fi supusă verificărilor tehnice amănunțite”, se arată în comunicat.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
bucureti
amsterdam