VW extinde programul de trade-in pentru mașini Euro 4 sau Euro 5 diesel

VW extinde programul de trade-in pentru mașini Euro 4 sau Euro 5 diesel
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 24 ian 2019

Marca Volkswagen a anunțat că extinde în toată Germania programul de răscumpărare (trade in) a mașinilor diesel Euro 4 și Euro 5, la achiziția unui model VW nou. Anterior, programul fusese introdus doar în orașele cu restricții pentru mașinile diesel.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Volkswagen va accepta pentru trade in (mașina veche în loc de avans pentru o mașină nouă) automobile de la orice marcă, dacă sunt echipate cu motor Euro 4 sau Euro 5 diesel, la cumpărarea unui automobil cu motor nepoluant de la VW. Programul se va derula din 24 ianuarie până în 30 aprilie 2019. Valoarea subvenției se adaugă valorii efective a mașinii vechi și acoperă o plajă de la 500 la 7000 de euro, în funcție de mașina predată.

Potrivit VW, valoarea subvenției va fi de 75% pentru achiziția de Golf, e-Golf, Golf Sportsvan, Golf Variant, Touran, Passat sedan și Passat Variant, iar pentru restul de modele va fi de 50%.

Președintele în funcție al Renault, Carlos Ghosn, arestat, ar urma să demisioneze pentru a lăsa cale liberă actualului șef al Michelin CITEȘTE ȘI Președintele în funcție al Renault, Carlos Ghosn, arestat, ar urma să demisioneze pentru a lăsa cale liberă actualului șef al Michelin

Jürgen Stackmann, șeful de vânzări și marketing din boardul companiei s declarat că programul va oferi ocazia cetățenilor germani să își cumpere mașini nepoluante. El a mai spus că va continua și programul de subvenționare pentru casarea mașinilor diesel Euro 1 - Euro 4, la achiziția unui model nou.

De asemenea, programul Deutschland Garantie inițiat la 1 aprilie 2018 va continua până la 30 iunie 2019. Acesta acoperă mașinile VW cumpărate în orașele în care ar putea fi introduse restricții diesel. Proprietarii lor pot schimba mașinile timp trei ani de la achiziție, dacă între timp nu mai pot circula cu ele din cauza unei restricții.

Potrivit VW, din august 2017, au fost înlocuite 240.000 de mașini diesel vechi cu mașini echipate cu motoare noi.

viewscnt
Afla mai multe despre
vw
trade in
buy back
masini vechi
diesel
inlcouire masina diesel