CEO-ul BestJobs preia și conducerea Avocado.red, unde Călin Fusu a investit jumătate de milion de euro

CEO-ul BestJobs preia și conducerea Avocado.red, unde Călin Fusu a investit jumătate de milion de euro

Dan Puică

Profit.ro
Profit.ro
scris 6 iul 2020

CEO-ul platformei de recrutare BestJobs, Dan Puică,  preia și conducerea startup-ului Avocado.red, în care fondul de investiții Neogen Capital, condus de Călin Fusu, a investit până acum jumătate de milion de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Avocado.red  este o platformă integrată care conectează utilizatorii cu specialiști din diferite domenii, precum terapeuți, avocați sau life coaches. Dezvoltarea platformei a început din august 2019, iar anul acesta a fost extinsă echipa operațională.

FOTO Hacienda de Mare Olimp, printr-o colaborare cu Chef Alexandru Dumitru, lansează proiectul gastronomic Anika by the Sea CITEȘTE ȘI FOTO Hacienda de Mare Olimp, printr-o colaborare cu Chef Alexandru Dumitru, lansează proiectul gastronomic Anika by the Sea

Startup-ul se concentrează momentan pe piața din România. În planurile de viitor intră și extinderea la nivel european.

Dan Puică și-a început activitatea în domeniul financiar, în cadrul KPMG România, și a ocupat mai multe poziții de management în companii românești și internaționale. Înainte de a fi numit CEO-ul BestJobs, a făcut parte din Grupul OLX, grup căruia s-a alăturat din poziția de Finance Manager și unde ulterior a făcut pasul spre rolul de Business Management al categoriei de Imobiliare.

În luna aprilie 2019, compania Neogen, controlată de Călin Fusu, a investit 500.000 de euro în portalul imobiliar Casta.ro.

Grupul Neogen, fondat în anul 2000, a construit sau a investit în platforme precum BestJobs, Clever Taxi sau Vivre Deco.

viewscnt
Afla mai multe despre
avocado.red
catalin fusu
dan puică