Elian Solutions, parte a Bittnet Group, vizează extinderea în afara României

Elian Solutions, parte a Bittnet Group, vizează extinderea în afara României

Iulian Motoi, CEO ELIAN Solutions

Profit.ro
Profit.ro
scris 28 mar 2023

Elian Solutions, companie din domeniul dezvoltării și implementării soluției Microsoft Dynamics 365 Business Central, local sau în Cloud - SaaS și parte a Bittnet Group, a înregistrat în 2022 o creștere cu 74% a cifrei de afaceri comparativ cu anul anterior, ajungând la 11,93 milioane lei față de 6,85 milioane lei în 2021.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Compania a înregistrat o creștere semnificativă a serviciilor de implementare (implementarea a asigurat 40% din venituri, față de 26% în 2021). Totodată, profitul brut al companiei a crescut în 2022 la 1.551.413 lei față de 134.544 lei în anul precedent, în vreme ce rezultatul net a ajuns la 1.359.914 lei comparativ cu 90.297 lei în 2021.

FOTO Arabesque a lansat în România, cu un nou magazin MatHaus, cea mai mare platformă logistică CITEȘTE ȘI FOTO Arabesque a lansat în România, cu un nou magazin MatHaus, cea mai mare platformă logistică

În 2022, compania a avut obiectivul de creștere și consolidare a echipei. Astfel, dacă în 2021 aceasta număra 32 de persoane, la finalul anului trecut din echipa ELIAN Solutions făceau parte 46 de persoane, recrutate pe principiul atragerii de resurse de tip senior, cu capacitate imediată de a intra în producție. Atingerea acestui obiectiv a condus la o creștere de peste 40% a resurselor implicate în livrarea proiectelor. 

„Estimăm că în 2023 ne vom înscrie pe același trend de creștere accelerată”, spune Iulian Motoi, CEO ELIAN Solutions. „Pentru anul acesta avem în plan extinderea echipei, a numărului de colegi din fiecare departament, iar până la finalul anului avem convingerea că numărul acestora se va dubla.

Dorim să recrutăm consultanți de implementare, care merg la client și au o viziune complexă a fluxului de afaceri, programatori, care personalizează soluția software conform cerințelor de afaceri ale clientului și consultanți de suport, persoane dedicate clienților care utilizează deja soluția, care preiau cerințele acestora și le soluționează în modul optim și cel mai creativ”, mai spune Iulian Motoi.

„În 2023 targetăm extinderea activității companiei pe piețele externe. Ne dorim să mergem pe piețele internaționale cu soluții custom dedicate diverselor scenarii de business”, arată CEO-ul.

Parte a Bittnet Group, ELIAN Solutions a fost  fondată în 2008.

Bittnet a fost fondată în anul 2007 de către frații Mihai și Cristian Logofătu ca o companie de training și soluții IT în România și în străinătate. Astăzi, din grup fac parte brandurile: Bittnet Training, Dendrio, FORT, ELIAN Solutions, Equatorial Gaming, The eLearning Company, ISEC Associates, Computer Learning Center, Nenos Software & Nonlinear, Optimizor, 2Net Computer și TopTech. Grupul Bittnet este listat pe Piața Principală a Bursei de Valori București sub simbolul BNET.

viewscnt
Afla mai multe despre
elian solutions
bittnet group