Enel Green Power vrea să își extindă capacitatea instalată cu peste 5.200 de megawați în perioada 2017-2018

Enel Green Power vrea să își extindă capacitatea instalată cu peste 5.200 de megawați în perioada 2017-2018
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 mai 2017

Enel Green Power intenționează să își extindă capacitatea instalată cu câte 2.600 de megawați în 2017 și anul viitor, în cadrul strategiei de dezvoltare prin țintirea clienților care au nevoie mare de energie, a afirmat într-un interviu noul director al companiei, Antonio Cammisecra, transmite Bloomberg.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

”Majoritatea capacităților instalate noi vor fi în Statele Unite și America Latină”, a precizat Cammisecra, care a preluat conducerea diviziei de energie regenerabilă a Enel la începutul lunii mai.

Compania intenționează să își majoreze capacitatea totală cu 5.200 de megawați până la sfârșitul anului viitor, din care jumătate în 2017, strategia fiind să furnizeze energie din surse regenerabile unor companii mari consumatoare de energie, din industrii ca cea minieră, auto și siderurgie, scrie News.ro.

Cammisecra a spus că Enel Green Power va crea două noi unități pentru promovarea pe piață și administrarea relațiilor cu clienții potențiali.

Immofinanz preia galeria comercială Family Center din Botoșani și lansează în România brandul de retail STOP.SHOP CITEȘTE ȘI Immofinanz preia galeria comercială Family Center din Botoșani și lansează în România brandul de retail STOP.SHOP

”Statele Unite vor fi principala noastră piață în acest sens, pentru început”, a arătat Cammisecra

Enel Green Power a fost inițial listată independent, dat în 2016 a fost integrată în grupul Enel, în prezent având o capacitare instalată de peste 36 de gigawați, în 24 de țări, inclusiv ăn România. În Statele Unite, compania dezvoltă proiecte eoliene și solare.

viewscnt
Afla mai multe despre
enel green power