Prețurile petrolului au înregistrat în octombrie cea mai mare scădere lunară din ultimii doi ani

Prețurile petrolului au înregistrat în octombrie cea mai mare scădere lunară din ultimii doi ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 nov 2018

Prețurile petrolului au încheiat tranzacțiile de miercuri în scădere, iar la nivelul lunii octombrie au înregistrat cel mai mare declin din ultimii doi ani, ca urmare a creșterii producției și a unei posibile încetiniri a cererii, care au avut un impact mai puternic decât așteptările legate de restrângerea exporturilor iraniene de țiței, relatează MarketWatch.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sancțiunile americane împotriva Iranului vor intra în vigoare săptămâna viitoare, scrie News.ro.

Cotația petrolului american West Texas Intermediate, cu livrare în decembrie, a scăzut miercuri cu 87 de cenți, respectiv cu 1,3%, și a închis la 65,31 dolari pe bril, la bursa de mărfuri din New York. Contractele pe termen de o lună au înregistrat un declin al prețurilor de 10,8%, potrivit Dow Jones Market Data.

Este oficial: WhatsApp va afișa reclame CITEȘTE ȘI Este oficial: WhatsApp va afișa reclame

Prețul petrolului Brent, de referință la bursa din Londra, a scăzut cu 44 de cenți, sau cu 0,6%, la 75.47 dolari pe baril, la bursa ICE Futures Europe. Prețurile contractelor pe termen de o lună au coborât cu circa 8,8% în octombrie.

Administrația pentru Informații în Domeniul Energiei din SUA a anunțat miercuri că producția internă de petrol a urcat cu 3,2 milioane de barili în săptămâna încheiată pe 26 octombrie. Acest avans a avut loc după cinci săptămâni consecutive de creșteri.

viewscnt
Afla mai multe despre
petrol
pret