Rompetrol Well Services are un nou director general: un român preia funcția de la un kazah

Rompetrol Well Services are un nou director general: un român preia funcția de la un kazah

Florea Georgian Ștefan, noul director general al Rompetrol Well Services

scris 16 oct 2021

Rompetrol Well Service SA, companie scoasă la vânzare de principalul acționar KMG International, divizia înregistrată în Olanda a gigantului petrolier kazah de stat KazMunayGas, l-a numit pe Florea Georgian Ștefan ca membru interimar al Consiliului de Administrație și Director General, ca urmare a renunțării lui Doszhanov Abzal la mandatele de Director General și membru al Consiliului de Administrație.

Ce se va întâmpla pe piața de energie va fi anunțat la Videoconferința Profit.ro Oil&Gas, organizată împreună cu Black Sea Oil&Gas, Federația Patronală Petrol și Gaze (FPPG), OMV Petrom, Romgaz și Transgaz.

Videoconferința, programată pentru 19 octombrie, va fi transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV. Detalii AICI

Numirea lui Florea Georgian Ștefan în Consiliul de Administrație este făcută începând cu data de 18 octombrie 2021 până la următoarea Adunare Generală Ordinară a Acționarilor.

În ceea ce privește funcția de director general, aceasta va fi preluată începând tot cu data de 18 octombrie 2021, pentru un mandat care va expira la data de 29 martie 2022 (odată cu expirarea mandatului administratorilor care au făcut această numire).

JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase CITEȘTE ȘI JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase

Georgian Ștefan Florea este angajat al Rompetrol Well Services încă din anul 2007, îndeplinind diferite funcții - inițial la nivel operațional, deținând pozițiile de inginer petrolist divizia DST, inginer de teren la divizia de cimentare, inginer petrolist departamentul tehnic, reprezentant Rompetrol Well Services & Rompetrol SA în Kurdistan,Coordonator vânzări și până la nivel de management, Director General Adjunct Rompetrol Well Services începând cu martie 2018.

Furnizorul de servicii la sondă Rompetrol Well Services a consemnat o scădere cu peste 50% a profitului net în primul semestru din 2021, de la 2,60 la 1,28 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
rompetrol well services
kmg
director general
numire