First Bank introduce semnătura electronică la distanță și vinde credite de consum online

First Bank introduce semnătura electronică la distanță și vinde credite de consum online
scris 26 mai 2020

First Bank implementează semnătura electronică la distanță printr-un parteneriat cu certSIGN și vinde integral online credite negarantate.

Semnătura este disponibilă direct din platforma de video banking și este certificată ca fiind echivalentă cu semnătura fizică a clientului într-o sucursală.

INFOGRAFICE Guvernul a împrumutat 1,1 miliarde de lei pe 4 ani la costuri în scădere CITEȘTE ȘI INFOGRAFICE Guvernul a împrumutat 1,1 miliarde de lei pe 4 ani la costuri în scădere

„Clienții noștri își doresc din ce în ce mai mult să poată realiza operațiuni bancare oricând și oriunde. Cu atât mai mult în acest context. Am remarcat în ultima perioadă că sunt utilizate tot mai mult serviciile digitale și de la distanță. Spre exemplu, platforma de video banking First Bank a fost extrem de solicitată și apelurile video au crescut de la o lună la alta”, a declarat Ionuț Encescu, Head of Customer Value First Bank.

Soluția Video Advisory 2.0 împreună cu serviciul certSIGN pentru emitere certificate calificate pentru semnătură electronică la distanță sunt validate de către firma de audit LSTI.

First Bank este deținută de fondul de investiții J.C. Flowers și a preluat și fuzionat recent cu Leumi Bank. Banca are 59 de sucursale, 1.000 de angajați și aproximativ 130.000 de clienți activi.

viewscnt
Afla mai multe despre
first bank
semnatura electronica
credite online