BCE anunță un plan de urgență de 750 miliarde de euro

BCE anunță un plan de urgență de 750 miliarde de euro
scris 19 mar 2020

Banca Centrală Europeană a anunțat miercuri seara un plan de urgență de 750 de miliarde de euro destinați datoriei publice și private în încercarea de a ține sub control repercusiunile economice ale pandemiei de coronavirus, relatează AFP.

Acest ''program de scutire în fața pandemiei'' va fi aplicat până la sfârșitul anului, a precizat instituția într-un comunicat difuzat la încheierea unei teleconferințe a consiliului guvernatorilor, scrie Agerpres.

Ungaria suspendă plata creditelor pentru populație și companii. Plus toate taxele către stat în anumite domenii CITEȘTE ȘI Ungaria suspendă plata creditelor pentru populație și companii. Plus toate taxele către stat în anumite domenii

Aceste plan se adaugă la un prim pachet de 120 de miliarde de euro deblocat deja pentru a contracara efectele epidemiei.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
bce
coronavirus