Acțiunile americane urcă pe fondul așteptărilor de încetinire a răspândirii Covid-19

Acțiunile americane urcă pe fondul așteptărilor de încetinire a răspândirii Covid-19
scris 8 apr 2020

Acțiunile de pe Wall Street cresc în prima parte a ședinței de tranzacționare de miercuri, susținute de datele care evidențiază o încetinire a răspândirii Covid-19 și a deceselor provocate de această boală. Evoluția este în contrast cu cea a acțiunilor europene, care au întrerupt astăzi avansul.

Dow Jones Industrial Average urcă cu 1,89%, iar S&P 500 crește cu 1,94%. Indicii au avut ieri o ședință volatilă, după un avans puternic, de peste 7%, în prima zi a săptămânii.

 IFN-ul OMRO a primit avizul ASF pentru a lista la bursă obligațiunile CITEȘTE ȘI IFN-ul OMRO a primit avizul ASF pentru a lista la bursă obligațiunile

În Europa, acțiunile au reluat astăzi declinul, după două zile de creștere, în contextul îngrijorărilor legate de impactul pandemiei de Covid-19.

Franța și Marea Britanie au raportat creșterea numărului de decese în urma infectării cu noul coronavirus, tendință observată și în Spania, unde numărul morților a crescut după patru zile de declin constant.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
wall street
bursa americana
actiuni americane
burse
coronavirus