Ministrul Finanțelor demisionează din Consiliul de Administrație al Nuclearelectrica

Ministrul Finanțelor demisionează din Consiliul de Administrație al Nuclearelectrica
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 5 iul 2017

La numai două luni după ce a primit o poziție în board-ul Nuclearelectrica, noul ministru de Finanțe, Ionuț Mișa, a demisionat de la producătorul de energie nucleară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

El s-a retras din funcția de membru al Consiliului de Administrație al Nuclearelectrica, în contextul numirii sale ca ministru.

Legea respectivă prevede incompatibilitatea dintre funcția de membru în Consiliile de Administrație la companiile comerciale și calitatea de membru al Guvernului. Mișa a obținut poziția în board-ul Nuclearelectrica pentru un interimat de 4 luni în Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor din 26 aprilie.

Pragurile la SIF-uri vor fi discutate în toamnă. Variante: mutarea deciziei la acționari, dar și ridicarea completă CITEȘTE ȘI Pragurile la SIF-uri vor fi discutate în toamnă. Variante: mutarea deciziei la acționari, dar și ridicarea completă

Ministrul Mișa ar urma, însă, să administreze Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții (FSDI) care se află în prezent în stadiul de proiect, în contextul în care ministerului condus de el i-a fost încredințată reprezentarea statului ca acționar unic al noii entități.

viewscnt
Afla mai multe despre
nuclearelectrica
bvb
bursa
guvern
ionut misa