Grupul Renovatio a preluat sediul UPC România din nordul Capitalei

Grupul Renovatio a preluat sediul UPC România din nordul Capitalei
scris 27 mar 2020

Grupul Renovatio, jucător în domeniul energiei eoliene, solare si hidro, a preluat sediul UPC România din nordul Capitalei, relevă date actualizate joi.

Până la acest moment, Renovatio a avut sediul pe strada Cehov, tot în zona parcului Herăstrău. Joi, datele termene.ro au indicat însă mutarea grupului pe Șoseaua Nordului, la adresa clădirii de birouri în care a avut sediul UPC România.

FOTO Milionarii Spiru Mantu și Mihai Humă, proprietarii celui mai mare constructor din Galați, intră pe piața imobiliară din București printr-o tranzacție cu partenerii lui Ioannis Papalekas CITEȘTE ȘI FOTO Milionarii Spiru Mantu și Mihai Humă, proprietarii celui mai mare constructor din Galați, intră pe piața imobiliară din București printr-o tranzacție cu partenerii lui Ioannis Papalekas

UPC a părăsit acest sediu în urma fuziunii cu Vodafone. Operatorul telecom ocupa clădirea din ianuarie 2006. Imobilul are șase etaje și aproximativ 3.600 de metri pătrați.

Renovatio este un grup românesc care dezvoltă o rețea publică de stații de încărcare rapidă pentru mașini electrice la nivel național.

viewscnt
Afla mai multe despre
renovatio
upc
nordului