Facebook oprește campanii de dezinformare iraniene și ruse

Facebook oprește campanii de dezinformare iraniene și ruse
scris 22 aug 2018

Rețeaua de socializare Facebook a anunțat că a pus capăt unor operațiuni de manipulare de mare anvergură, inițiate în Iran și Rusia și care aveau ca țintă America Latină, Statele Unite și Orientul Mijlociu, relatează AFP.

ASF s-a sesizat pentru investigarea unor informații legate de Digi ale lui Vâlcov. Acesta pune la îndoială investițiile fondurilor de pensii într-o companie asupra căreia a ridicat întrebări UPDATE Precizările Digi CITEȘTE ȘI ASF s-a sesizat pentru investigarea unor informații legate de Digi ale lui Vâlcov. Acesta pune la îndoială investițiile fondurilor de pensii într-o companie asupra căreia a ridicat întrebări UPDATE Precizările Digi

”Unele dintre aceste activități erau inițiate de Iran, altele de Rusia. Era vorba despre campanii distincte și nu am identificat nicio legătură sau coordonare între ele”, a subliniat marți pe blogul său Facebook, căruia i s-a reproșat dur, în urma campaniei electorale din 2016 în Statele Unite, că nu a făcut suficient să lupte împotriva acestui tip de abuz, scrie News.ro.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
facebook
dezinformare