Roweb, companie românească de servicii software, deschide un birou în Londra

Roweb, companie românească de servicii software, deschide un birou în Londra
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 mar 2022

Roweb, companie românească de servicii software end-to-end, a încheiat 2021 cu vânzări de peste 4,3 milioane de euro. Datorită procesului rapid de adaptare la noul context economic, pe parcursul anului precedent compania și-a mărit echipa, a consolidat parteneriatele și a obținut o creștere de circa 20% a cifrei de afaceri, comparativ cu 2020.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pentru anul în curs, Roweb plănuiește deschiderea unui nou birou în Londra, extinderea echipei și continuarea procesului de creștere a business-ului.

Aeroporturile din România investesc în tehnologii de ultimă generație CITEȘTE ȘI Aeroporturile din România investesc în tehnologii de ultimă generație

„Ne-am revenit rapid din șocul pandemiei și ne-am adaptat imediat la noul context și mod de lucru hibrid sau remote, fiind o companie care lucra full on-site. În ciuda impedimentelor sociale și economice, am reușit să nu pierdem niciun client și să ne menținem echipele intacte. Mai mult, am crescut numărul de colegi și am finalizat construcția clădirii de birouri pentru HQ, în Pitești. Pentru anul curent, avem în plan să ne extindem în special în piețele de interes și să menținem aceeași tendință de creștere”, a declarat Viorel Costea, CEO & Co-founder Roweb.

Roweb s-a lansat sub conceptul actual în urmă cu 18 ani, a mizat pe clienți din piața internațională și a înregistrat un proces de creștere organică, de aproximativ 20% pe an. Principalii clienți din portofoliul Roweb sunt din Europa (UK, Danemarca, Belgia, Olanda, Elvetia, Germania, etc.), USA, Orientul Mijlociu și România, jumătate din cifra de afaceri venind din colaborările cu firme din UK. Compania are în prezent birouri în trei orașe din țară, respectiv București, Pitești și Craiova, însă mulți angajați lucrează remote din alte orașe.

ENGIE Romania - Noi prefinanțăm schema de sprijin în vigoare CITEȘTE ȘI ENGIE Romania - Noi prefinanțăm schema de sprijin în vigoare

Roweb dezvoltă soluții de business end-to-end.

În prezent, Roweb are o echipă de peste 130 de angajați (dintre care 80% developeri), care activează de la unul dintre cele trei birouri locale – Pitești (HQ), București sau Craiova, sau remote, din diverse orașe ale țării. Numărul acestora a crescut cu circa 20% pe an, în prezent recrutând activ pentru poziții tech (Angular, :Net, Node.js, PHP) și pe domenii complementare (de exemplu, Business development, Marketing etc.

Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori CITEȘTE ȘI Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori

Totodată, după ce anul trecut a finalizat construcția clădirii de birouri din Pitești, datorită volumului mare de clienți din UK, compania a decis să se extindă anul acesta cu un nou birou și în Londra. 

viewscnt
Afla mai multe despre
roweb
londra
it