VIDEO Oppo a prezentat un smartphone pliabil mult mai ieftin decât ceea ce vinde Samsung

VIDEO Oppo a prezentat un smartphone pliabil mult mai ieftin decât ceea ce vinde Samsung
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 16 dec 2021

Find N, cel mai nou pretendent pe piața smartphone-urilor pliabile, are dotări de top dar este mult mai ieftin decât ceea ce oferă concurența în prezent.

Urmărește-ne și pe Google News

Noul smartphone pliabil de la Oppo este similar ca design cu Samsung’s Galaxy Z Fold, cu un ecran de 7,1 inch cu 120Hz rată de împrospătare când este deschis și unul mai mic, de 5,49 inch, când este închis.

Sistemul foto este compus din trei camere. Camera principală are 50MP și este secondată de o cameră ultra-wide de 16MP și una tele de 13MP care poate face 2X zoom optic.

IBM și Samsung promit smartphone-uri cu autonomie mai mare de o săptămână CITEȘTE ȘI IBM și Samsung promit smartphone-uri cu autonomie mai mare de o săptămână

La interior se regăsesc componente demne de un flagship al acestui an - un chipset Snapdragon 888, 8/12GB RAM, 256/512GB spațiu de stocare și o baterie de 4.500mAh care poate fi încărcată și wireless.

Ca și în cazul Samsung, rezistența este o chestiune care va trebui verificată în timp. Mecanismul de pliere, însă, pare bine pus la punct și nu lasă spațiu liber care ar putea crea probleme când este aplicată presiune.

Find N va intra pe piața din China pe 23 decembrie și va fi disponibil în două versiuni, care vor costa în jur de 1.200 de dolari, respectiv 1.400 de dolari.

Spre comparație, Galaxy Z Fold 3 costă de la 1.800 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
oppo
smartphone pliabil