Porsche România anunță că este aproape de obiectivul de a livra 25% dintre mașinile noi din România

Porsche România anunță că este aproape de obiectivul de a livra 25% dintre mașinile noi din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 nov 2017

Porsche România, cel mai mare importator auto din România, se apropie de obiectivul de a livra 25% dintre mașinile noi din România în 2017, anunțând o creștere a vânzărilor cu 13% după primele trei trimestre ale anului față de aceeași perioadă a anului trecut, pentru toate mărcile grupului Volkswagen.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mărcile de volum Volkswagen și Skoda au înregistrat cea mai mare creștere a vânzărilor, cu până la 19% și, respectiv, circa 11% mai mare în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut. În perioada ianuarie – septembrie 2017, cele mai bine vândute modele de autoturisme pentru pasageri au fost Skoda Octavia (3.499 unități vândute), Volkswagen Golf (2.444 unități) Skoda Rapid (2.293 unități), Volkswagen Polo (1.885 unități) și Tiguan (1.742 unități).

Skoda Octavia continuă să conducă vânzările din acest segment, urmată la mică distanță de VW Golf și Skoda Rapid. VW Passat rămâne prima alegere în categoria sa și este urmat de Skoda Superb, ambele branduri înregistrând o creștere mai rapidă decât cea a segmentului, în perioada raportată.

„Ne apropiem de realizarea obiectivului stabilit de a livra 25% dintre mașinile noi din România în 2017. Suntem încântați să ne aflăm în topul preferințelor clienților”, a declarat Brent Valmar, director general Porsche România.

FOTO Conadi susține că două treimi din prima fază a ansamblului rezidențial Arcadia Apartments Domenii, proiectul prin care Dan Șucu intră pe piața imobiliară, au fost vândute CITEȘTE ȘI FOTO Conadi susține că două treimi din prima fază a ansamblului rezidențial Arcadia Apartments Domenii, proiectul prin care Dan Șucu intră pe piața imobiliară, au fost vândute

Divizia Volkswagen Autovehicule Comerciale a avut o creștere de 5% în primele trei trimestre ale anului față de aceeași perioadă a anului trecut.

Serviciille de post-vânzare au crescut cu 10% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

În 2017, brandurile Grupului lansează pe piață aproape 60 de vehicule noi. Până la finalul anului în România vor fi lansate noi modele, inclusiv Audi A8, VW T-Roc, Skoda Karoq, Seat Arona, precum și VW Polo Facelift și Tiguan Allspace.

Rețeaua Porsche România acoperă întregul teritoriul al țării și include 82 de reprezentanțe în 29 de județe.

Porsche Romania este cel mai mare importator auto din România si importatorul general pentru mărcile Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen Autovehicule Comerciale și Das WeltAuto. 

Porsche Romania a fost înființată în noiembrie 1997 și aparține de Porsche Holding GmbH cu sediul în Salzburg. Începând cu martie 2011, Holdingul Porsche a fost înglobat în concernul Volkswagen AG drept una din subsidiarele sale, păstrând însă structurile independente.

Porsche Holding Salzburg este cea mai mare companie de retail din industria automobilă din Europa și își desfășoară activitatea în 21 de țări din Europa, precum și în Columbia, Chile, China, Malaezia și Singapore.

viewscnt
Afla mai multe despre
porsche romania
masini noi