Ralf Luchs, noul director al fabricii de componente electronice Continental din Timișoara

Ralf Luchs, noul director al fabricii de componente electronice Continental din Timișoara
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 mar 2017

Ralf Luchs a fost numit director al fabricii Continental din Timișoara, producător de componente electronice. Acesta îi urmează în funcție lui Franciscoxavier Pujol, care a ocupat această poziție timp de trei ani. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ralf Luchs lucrează în cadrul Continental de aproape 20 ani. El a ocupat diferite poziții de conducere în mai multe fabrici din Germania, printre care se numără Ingolstat și Nürenberg. Înainte să preia managementul fabricii din Timișoara, dr. Ralf Luchs a ocupat funcția de director de producție start-up al Continental Automotive în Calamba (Filipine).

"Fabrica de componente electronice din Timișoara a cunoscut o evoluție extraordinară de la începerea producției, în anul 2006. Livrăm 15 milioane de unități în fiecare an. Lucrăm zi de zi la dezvoltarea industriei auto și furnizăm produsele noastre pentru clienții Continental din întreaga lume. Folosim echipamente și tehnologie de top, iar colegii mei sunt dedicați proiectelor la care lucrează. Toate acestea conduc la o creștere constantă și organică a locației prin adăugarea de noi activități, responsabilități și tehnologii ale viitorului", a declarat Ralf Luchs.

Șeful ANCOM a demisionat. Cătălin Marinescu ocupa această poziție din 2009 CITEȘTE ȘI Șeful ANCOM a demisionat. Cătălin Marinescu ocupa această poziție din 2009

Parte a rețelei globale a centrelor de producție a componentelor electronice din concernul Continental, unitatea din Timișoara produce în principal display-uri, unități de control airbag și instrumente de bord. Fabrica are peste 1.300 de angajați și a livrat peste 60 de milioane de componente clienților în cei peste 10 ani de activitate. 

Grupul german Continental este unul dintre cei mai mari furnizori internaționali de componente auto și anvelope, având anul trecut o cifră de afaceri de circa 40 de miliarde de euro și peste 220.000 de angajați în 56 de țări. În România, Continental șapte unități de producție și patru centre de cercetare și de dezvoltare, în Timișoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov și Iași. Continental este și partener al unui joint-venture în Slatina și are un centru de distribuție al anvelopelor în București. La sfârșitul anului trecut, Continental avea peste 17.000 de angajați în România.

viewscnt
Afla mai multe despre
ralf luchs
continental