Retailerul CCC, grup fondat de “Regele Pantofilor” din Polonia, își mută birourile în clădirea Globalworth Plaza din Pipera

Retailerul CCC, grup fondat de “Regele Pantofilor” din Polonia, își mută birourile în clădirea Globalworth Plaza din Pipera
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 oct 2018

Retailerul polonez de încălțăminte CCC Group, proaspătul proprietar al lanțului de magazine CCC din România operate anterior în franciză de Peeraj Brands International, a semnat un acord de închiriere cu Globalworth, liderul pieței de clădiri de birouri din Europa Centrală și de Est, pentru două etaje din clădirea Globalworth Plaza din Pipera.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

CCC va inaugura noul birou din Globalworth Plaza la începutul anului viitor.

Profit.ro a relatat în primăvară că CCC Group a raportat pierderi de circa 146 milioane de zloți (34,6 milioane euro) în primul trimestru, de aproape patru ori mai mari față de perioada similară a anului trecut, pe fondul vânzărilor în scădere și al cheltuielilor în creștere.

Franciza de agenții imobiliare Re/Max România se extinde cu încă trei birouri CITEȘTE ȘI Franciza de agenții imobiliare Re/Max România se extinde cu încă trei birouri

Grupul polonez, printre cei mai mari producători de încălțăminte din Europa, prezent cu circa 1.000 de magazine în 19 țări, a finalizat, în primăvară, preluarea magazinelor CCC de la Peeraj în schimbul sumei de 33 milioane de euro, tranzacție anunțată în decembrie anul trecut.

CCC a fost fondată în 1996 de antreprenorul polonez Dariusz Milek, poreclit “Regele pantofilor”. Compania a atins pragul de 1 milion de pantofi fabricați în 2005, iar cinci ani mai târziu a raportat primul miliard de zloți din vânzări. CCC s-a listat la bursa din Varșovia în 2004.

Cel mai mare acționar al companiei, cu o participație de 26,9%, este Milek, plasat de Forbes pe locul al patrulea pe lista celor mai bogați oameni din Polonia, cu o avere de 1,38 miliarde de dolari.

Globalworth Plaza este o clădire de birouri de Clasa „A” situată în partea de nord a Bucureștiului, la intersecția dintre strada Pipera și bulevardul Barbu Văcărescu. Clădirea este al treilea cel mai înalt turn de birouri situat în noul sector de afaceri din București, iar printre chiriași se numără Patria Bank, Anima, Printec, Coface și Amoma. Globalworth Plaza a fost complet renovată în 2017.

viewscnt
Afla mai multe despre
ccc
globalworth