Microsoft își mută sediul din Timișoara din clădirea fraților Cristescu în ansamblul lui Iulian Dascălu

Microsoft își mută sediul din Timișoara din clădirea fraților Cristescu în ansamblul lui Iulian Dascălu
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 oct 2018

Microsoft România își mută sediul din Timișoara în clădirea de birouri United Business Center 1 (UBC 1) a ansamblului mixt Openville, lângă Iulius Mall Timișoara, unde a închiriat 1.200 metri pătrați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Rădulescu, BNR: Programul Prima Casă trebuie schimbat. Acum se dau credite și pentru case de vacanță, dar programul trebuie să aibă un caracter social CITEȘTE ȘI Rădulescu, BNR: Programul Prima Casă trebuie schimbat. Acum se dau credite și pentru case de vacanță, dar programul trebuie să aibă un caracter social

UBC 1 are o suprafață închiriabilă de 13.000 metri pătați și reprezintă a doua clădire livrată pe piața locală din Timișoara de către grupul IULIUS și compania Atterbury Europe, dezvoltatorii ansamblului mixt.

Mutarea sediului din Timișoara în ansamblul dezvoltat de Iulian Dascălu a fost luată în considerare din primăvara acestui an. Până acum, Microsoft România avea închiriat spațiu de birouri în Optica Business Park, proiect al fraților Cristescu, unde coontractase, în 2014, 1.100 mp.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
openville