Centrul comercial Deva Mall, în faliment, a fost vândut

Centrul comercial Deva Mall, în faliment, a fost vândut

Foto devamall.ro

scris 21 dec 2021

Centrul comercial Deva Mall, dat în folosință în 2008, intrat în faliment în urmă cu doi ani și scos la licitație, a fost cumpărat de firma orădeană Farales SRL, specializată în acvacultură, cu 13,3 milioane lei.

Licitația a pornit de la 11,1 milioane lei, conform ebihoreanul.

Compania este deținută de Ferenc-Jozsef Papp, potrivit termene.ro.

Biofarm realizează cea mai importantă investiție din industria farmaceutică a ultimilor 30 de ani CITEȘTE ȘI Biofarm realizează cea mai importantă investiție din industria farmaceutică a ultimilor 30 de ani

"Activul reprezentând Deva Mall, în bloc cu bunurile mobile-stocuri, a fost adjudecat la prețul total de 13,3 milioane lei, preț cu TVA inclus pentru stocuri, de către societatea Farales SRL cu sediul Oradea", a transmis printr-un anunț casa de insolvență Expert Insolvență, administratorul judiciar al firmei Dor Pluricomprest, prin care a fost operat Deva Mall.

Anul trecut, Farales, având acvacultura ca obect de activitate, a raportat afaceri de puțin peste 1 milion lei și un profit de 64.303 lei, cu 12 angajați.

Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris, în top 100 mondial cei mai influenți CEO din office supplies CITEȘTE ȘI Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris, în top 100 mondial cei mai influenți CEO din office supplies

"Deși s-a încercat redresarea economică a societății, prin implementarea unui plan de reorganizare, ce a prevăzut inclusiv vânzarea Deva Mall, acest lucru nu a fost posibil iar în cele din urmă, la 29 octombrie 2020, Tribunalul Hunedoara a dispus deschiderea procedurii de faliment", se mai menționează în anunț.

Deva Mall a fost ridicat și lansat pe piață de firma Simal Exim în anul 2008, în urma unei investiții de 15 milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
deva
mall