CONFIRMARE Retailerul român PPT, în plină expansiune regională și locală, l-a adus la București, ca CEO, pe polonezul Lech Przemieniecki, CEO 5 ani la TXM, concurentul Pepco din România

CONFIRMARE Retailerul român PPT, în plină expansiune regională și locală, l-a adus la București, ca CEO, pe polonezul Lech Przemieniecki, CEO 5 ani la TXM, concurentul Pepco din România
scris 25 ian 2018

Retailerul român de îmbrăcăminte și încălțăminte PPT - Prețuri Pentru Tine, companie înființată în 2006, l-a adus la București, ca CEO, pe polonezul Lech Przemieniecki, CEO pentru 5 ani al retailerului cu discount de îmbrăcăminte TXM Textilmarket, intrat în România la finele anului 2015. Anunțul confirmă informațiile transmise de Profit.ro la începutul acestui an.

Înainte să lucreze la TXM, Przemienecki a fost vicepreședinte 1 an la retailerul polonez TopSecret.

TXM Textilmarket are circa 360 de magazine în Polonia, Slovacia, Cehia și România și face parte din grupul Redan, fiind concurent direct pe piața românească cu un alt retailer polonez - Pepco.

Telekom pregătește o mare tranzacție imobiliară: 97 de clădiri, apartamente și spații comerciale, de depozitare și de birouri, pentru aproape 63 milioane euro CITEȘTE ȘI Telekom pregătește o mare tranzacție imobiliară: 97 de clădiri, apartamente și spații comerciale, de depozitare și de birouri, pentru aproape 63 milioane euro

PPT - Prețuri Pentru Tine este într-o ofensivă pe piață, mutându-se recent în clădirea de birouri City Offices din București, parte din portofoliul Globalworth, unde a închiriat un spațiu de 1.700 metri pătrați.

Clădirea City Offices este situată la intersecția dintre Șoseaua Olteniței și Șoseaua Giurgiului și a fost inițial proiectată pentru a fi centru comercial, ulterior fiind transformată pentru a include spații de birouri și comerciale, în urma unui amplu process de renovare, finalizat la sfârșitul anului 2014. Astăzi, clădirea este ocupată în proporție de peste 70% de chiriași precum Vodafone, RCS-RDS sau G2Travel.

 Amazon, Go-pro și Systematic au crescut cererea pe piața de birouri din București CITEȘTE ȘI Amazon, Go-pro și Systematic au crescut cererea pe piața de birouri din București

PPT Prețuri Pentru Tine este cel mai mare retailer românesc de îmbrăcăminte și încălțăminte, înființat în 2006 de patru antreprenori români. Cu peste 1.100 de angajați la nivel de grup și având cea mai extinsă rețea de magazine de profil din țară, compania este în plină expansiune regională și locală.

Retailerul a ajuns la 175 de magazine în România, Republica Moldova și Bulgaria și se pregătește pentru intrarea pe noi piețe începând cu a doua jumătate a anului 2018. Astfel, sunt vizate alte șase țări – Serbia, Bosnia & Herțegovina, Muntenegru, Albania, Ucraina și Georgia.

Anul trecut a avut o cifră de afaceri de aproximativ 50 de milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
ppt
city offices