Magazinele din România urcă profitul Jumbo

Magazinele din România urcă profitul Jumbo
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 oct 2019

Jumbo, cel mai mare retailer de jucării din Grecia, a raportat un avans de 7,8% a profitului net în anul financiar ce s-a încheiat la 30 iunie 2019, datorită creșterii rapide a afacerii din România, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

ULTIMA ORĂ Nouriel Roubini, "Dr. Doom", vine în România. Detalii AICI

Retailerul, care are 52 de magazine în Grecia și încă 27 în România, Bulgaria și Cipru, a raportat un profit anual net de 162,9 milioane de euro (179,27 milioane de dolari), de la 151,10 milioane de euro în precedentul an fiscal, scrie Agerpres.

Vânzările au urcat cu 8,2% în trimestrul doi din 2019, depășind estimările Jumbo privind un avans anual al vânzărilor de 5%.

Compania va majora cu 20% nivelul dividendelor în anul financiar care s-a încheiat la 30 iunie 2019 și va continua să facă asta în următorii doi ani. Jumbo va plăti dividende totale de 0,47 euro per titlu, față de 0,39 euro pe acțiune în precedentul an fiscal.

În ultimii ani, afacerile Jumbo din România au înregistrat o creștere rapidă, iar compania a anunțat că până anul viitor va deschide două noi unități în România și încă două în Grecia și Cipru

viewscnt
Afla mai multe despre
jumbo
magazin jucarii