McDonald’s va deschide un restaurant în Târgu Jiu. Primarul anunță bucuros investiția pe Facebook, localnicii îl temperează

McDonald’s va deschide un restaurant în Târgu Jiu. Primarul anunță bucuros investiția pe Facebook, localnicii îl temperează
scris 8 iun 2017

Rețeaua McDonald’s va deschide un restaurant în Târgu Jiu, investiția fiind anunțată cu bucurie, pe facebook, de primarul orașului, Aurel Popescu, acesta precizând că a primit marți scrisoarea de intenție în acest sens.

"Am fost întrebat de mai mult timp dacă un lanț de restaurante american își va face prezența și la Târgu Jiu. Pot să vă confirm că, în scurt timp, McDonald`s își va deschide un restaurant și la noi în oraș. Scrisoarea de intenție a ajuns ieri, iar locația urmează să fie stabilită. Investitorul a anunțat că este pregătit să înceapă construcția imediat ce vor fi îndeplinite toate procedurile legale", anunță primarul.

Elanul i-a fost oprit ușor de către comentariile localnicilor, care i-au amintit că Târgu Jiu este un oraș sărac și că așteaptă de la el mai multe proiecte pentru prosperitatea urbei.

După Lidl și KFC, și Pizza Hut anunță angajari. Ce posturi sunt disponibile CITEȘTE ȘI După Lidl și KFC, și Pizza Hut anunță angajari. Ce posturi sunt disponibile

Începând cu anul trecut, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 134 de restaurante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé.

În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 68 de restaurante în 21 de orașe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 4.000 de angajați și primește zilnic peste 190.000 clienți.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
mcdonald’s
fast food
mccafé