Rafturi goale în supermarketurile din Bruxelles, în urma protestelor fermierilor. Camioanele care fac aprovizionarea, blocate

Rafturi goale în supermarketurile din Bruxelles, în urma protestelor fermierilor. Camioanele care fac aprovizionarea, blocate
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 feb 2024

Protestele la Bruxelles au încetat, dar fermierii continuă demonstrațiile în alte orașe din Belgia. Între timp, în unele  supermarketuri din capitala belgiană au început să se golească rafturile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Manifestațiile perturbă traficul în trei provincii din sudul țării, iar fermierii s-au instalat și la mai multe puncte de trecere a frontierei cu Olanda, unele fiind blocate, arată Știrile Pro TV.

Piața muncii din SUA întrece orice așteptări: dublu față de estimări CITEȘTE ȘI Piața muncii din SUA întrece orice așteptări: dublu față de estimări

La mai multe centre de distribuție ale Delhaize și Colyrut sunt blocate camioanele care fac aprovizionarea. Au blocat zilele trecute și un depozit Lidl. Nu afectează șoferii care pot trece de bariere, dar cu viteză redusă.

În schimb, toate camioanele care doresc să intre sau să iasă din cele două companii sunt blocate sistematic. Drept urmare, încetul cu încetul, sunt supermarketuri unde rafturile se golesc. Sunt afectate în special produsele proaspete cu termene de valabilitate reduse.

„În prezent întâmpinăm dificultăți de aprovizionare din cauza blocajelor rutiere, în urma acțiunii fermierilor. Face tot ce putem pentru a vă servi în continuare. Mulțumim pentru înțelegere”, scria pe un bilet pus pe unul dintre rafturile goale dintr-un supermarket.

viewscnt
Afla mai multe despre
bruxelles
supermarket
fermieri