Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin deschide un nou magazin în România. „ Ne propunem să devenim lider în piața de DIY în România.”

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin deschide un nou magazin în România. „ Ne propunem să devenim lider în piața de DIY în România.”
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 apr 2021

Retailerul francez Leroy Merlin, specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, deschide un nou magazin, în Târgoviște, acesta fiind cea de-a 19-a unitate a rețelei din România a retailerului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„ Această nouă deschidere se înscrie în strategia noastră de extindere accelerată a rețelei de unități Leroy Merlin pe plan local, prin care ne propunem să devenim lider în piața de DIY în România”, a declarat Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin Romania. 

Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri

Leroy Merlin deține 800 de magazine în 15 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud și are peste 115.000 de angajați.

EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București CITEȘTE ȘI EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București

În România funcționează 18 magazine Leroy Merlin, cu peste 2.000 de angajați în 13 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea.

viewscnt
Afla mai multe despre
leroy merlin
magazin
briolaj