Retailerul sloven Vitapur Home intră pe piața locală

Retailerul sloven Vitapur Home intră pe piața locală
scris 9 iul 2018

Vitapur Home, brand dezvoltat ȋn Slovenia sub care sunt fabricate și comercializate produse premium pentru casă, activități sportive sau călătorie, intră pe piața locală prin deschiderea unui magazin ȋn cadrul centrului comercial Mega Mall din București.

Vitapur are ȋn momentul de față o rețea proprie de aproximativ 90 de magazine ȋn centre comerciale și galerii din Slovenia, Croația, Muntenegru, Serbia, Bosnia și Herzegovina și Austria, primul magazin de pe piața locală urmȃnd a fi inaugurat ȋn luna august a acestui an.

Producătorul biscuiților Ulker și McVitie’s numește o tânără de 27 ani la șefia fabricii din România CITEȘTE ȘI Producătorul biscuiților Ulker și McVitie’s numește o tânără de 27 ani la șefia fabricii din România

Pe lȃngă brandul Vitapur, care dă numele companiei, ȋn portofoliul retailerului se mai regăsesc mărcile Vitapur Family, Hitex, Rosmarino, Scandinavia, 4kiddo și Svilanit, o parte din produsele realizate sub aceste marci fiind comercializate și ȋn marile rețele de supermarketuri și hipermarketuri.

Compania intenționează să se extindă mai ȋntȃi ȋn București, iar apoi ȋn marile orașe din țară, urmând a deschide a cel puțin 19 magazine în următorii 3 ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
vitapur home
mega mall