Accesul turiștilor în Machu Picchu va fi limitat

Accesul turiștilor în Machu Picchu va fi limitat
scris 12 mai 2019

Autoritățile peruane vor limita accesul turiștilor la două temple și o piramidă din așezarea incașă Machu Picchu în încercarea de a evita accentuarea stării de degradare a acestora, a anunțat guvernul, citat de AFP.

Restricțiile vor fi aplicate în primă fază în perioada 15 - 28 mai și vor viza Templul Soarelui, Templul Condorului și Piramida Intihuatana (Intiwatana), potrivit Ministerului Culturii, scrie Agerpres.

Teodorovici reacționează la informațiile Profit.ro privind somațiile de plată în care sumele sunt triplate CITEȘTE ȘI Teodorovici reacționează la informațiile Profit.ro privind somațiile de plată în care sumele sunt triplate

Aproximativ 6.000 de turiști, împărțiți în două tururi, pot vizita zilnic faimoasa citadelă din piatră construită în secolul al XV-lea pe versanții estici ai Anzilor.

În conformitate cu restricțiile anunțate vineri, turiștii vor avea la dispoziție maximum trei ore pentru a vizita cele trei monumente.

În cazul în care rezultatele vor fi cele așteptate, restricțiile ar putea fi continuate începând de la 1 iunie.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
machu picchu
turisti