Dumitru Luca, director general al agenției de turism Corali Holidays, este noul președinte al ANAT

Dumitru Luca, director general al agenției de turism Corali Holidays, este noul președinte al ANAT
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 iul 2020

Dumitru Luca, director general Corali Holidays și prim-vicepreședinte al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT) a fost ales președinte al patronatului pentru o perioadă de doi ani. Acesta are o experiență de peste 20 de ani în turism, este managerul și administratorul agenției de turism Corali și membru ANAT cu o vechime de 21 de ani în asociație (din primăvara anului 1999).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Acesta îl înlocuiește în funcție pe Nicolae Demetriade.

LISTA țărilor terțe considerate sigure de UE pentru călătorii CITEȘTE ȘI LISTA țărilor terțe considerate sigure de UE pentru călătorii

”Este o bucurie reținută. Este o reconfirmare din partea colegilor că m-au mandat cu încrederea lor și mi-am propus să nu-i dezamăgesc”, a declarat miercuri pentru News.ro Dumitru Luca.

Acesta conduce agenția de turism Corali Holidays de 21 ani, din care deține 50% din acțiuni și despre care spune că ”a fost hobby-ul său de o viață”.

În urmă cu patru ani a intrat în conducerea ANAT, ca membru în consiliul director timp de doi ani și ulterior prim-vice președinte de doi ani. Anterior, era în comisiile de specialitate ale ANAT.

”Perspectivele nu sunt deloc încurajatoare, pentru că trăim într-o mare incertitudine. Dar suntem optimiști. Probabil că sezonul turistic este compromis, în mare parte. Dar avem timp să îl pregătim pe cel de anul viitor. Teama turiștilor este marea problemă cu care ne confruntăm. Într-o oarecare măsură este însă nejustificată. Foarte mulți se tem, nu mai au curaj să plece în vacanță, au rețineri, își schimbă planurile inițiale”, a adăugat Dumitru Luca

Acesta spune că fiecare prestator de servicii încearcă să îndeplinească toate criteriile de siguranță pentru a ”câștiga” încrederea turiștilor.

”La ANAT am reușit să creez o echipă în care am încredere și cu care voi continua proiectele aflate în derulare. Vom trece cu bine și peste această perioadă”, a precizat noul șef al ANAT.

viewscnt
Afla mai multe despre
dumitru luca
corali holidays
anat