O firmă din Mioveni investește 12 mil. euro în 1.200 de locuri de cazare la Venus

O firmă din Mioveni investește 12 mil. euro în 1.200 de locuri de cazare la Venus
scris 7 sep 2015

Firma Atlas Apliance Solutions din Mioveni, Argeș, deținută de Mariana Movileanu, a cumpărat în decembrie de la THR Marea Neagră două hoteluri și 28 de vile, toate nefuncționale de multă vreme, și investește în modernizarea lor în jur de 12 milioane de euro.

THR Marea Neagră, firma deținută de SIF Transilvania și care administrează pe litoral 24 de hoteluri cu peste 8.000 de locuri de cazare, a scos la vânzare în ultimii ani mai multe unități de cazare, majoritatea într-o stare avansată de degradare. Printre ele, și hotelurile Cocor și Pajura din Venus, dar și 28 de vile din aceeași stațiune.

Atlas Apliance Solutions a achiziționat în decembrie anul trecut cele două hoteluri și vilele, iar din ianuarie a început să investească în renovarea lor. Astfel, hotelul Cocor s-a transformat la jumătatea lui iulie în Mera Sky, modernizat și upgradat la patru stele. Hotelul are 206 camere, restaurant și piscină.

O firmă din Mioveni investește 12 mil. euro în 1.200 de locuri de cazare la Venus

"Vom investi în total 12 milioane de euro în cele 1.200 de locuri de cazare, care vor compune un întreg complex all inclusive cu piscine, restaurante și săli de conferințe. Hotelul Pajura se va transforma în Mera Blue, cu 160 de camere, iar vilele în Luxury Villas, cu 160 de apartamente și camere", directorul Mera Resort, care administrează proiectul.

El n-a vrut să facă publică investiția în achiziția celor două hoteluri și a vilelor, însă pe litoral se vorbește de suma de 4 milioane de euro, plus TVA.

Lucrările vor fi încheiate în luna mai a anului viitor, iar Moroianu crede că investiția va fi recuperată în circa șapte ani.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
litoral
investitie
venus