Un parc de aventură în valoare de peste 5 milioane de lei va fi construit în orașul Borsec

Un parc de aventură în valoare de peste 5 milioane de lei va fi construit în orașul Borsec
scris 13 mai 2019

Contractul de finanțare pentru construcția unui parc de aventură în orașul Borsec, județul Harghita, în valoare de peste 5 milioane de lei, a fost parafat de către ministrul Turismului, Bogdan Trif, potrivit unui comunicat transmis, luni, de ministerul de resort.

Investiția se ridică la 5,082 milioane de lei, iar contribuția Ministerului Turismului este de 90% din investiția de bază, scrie Agerpres.

Tarom și aeroportul Otopeni cad puternic în topul celor mai bune companii aeriene și aeroporturi ca punctualitate și calitate a serviciilor CITEȘTE ȘI Tarom și aeroportul Otopeni cad puternic în topul celor mai bune companii aeriene și aeroporturi ca punctualitate și calitate a serviciilor

Conform sursei citate, proiectul presupune construcția unui sistem de săniuțe de vară demontabil, cu o lungime de aproape 1.400 de metri. Accesul către vârful pistei se va face cu teleschiul existent prevăzut deja pentru pârtia de schi funcțională pe timpul sezonului rece.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
borsec
parc de aventura