Edenred lansează tichete de masă electronice și plăți mobile în Republica Moldova

Edenred lansează tichete de masă electronice și plăți mobile în Republica Moldova
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 21 feb 2019

Furnizorul de carduri și tichete de masă Edenred a lansat tichetele de masă pe suport electronic în Republica Moldova și prima soluție de plăți mobile cu tichete de masă pe piața din țara vecină.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Utilizatorii tichetelor de masă Edenred din Republica Moldova au la dispoziție tichete de masă pe suport electronic, prin aplicația mobilă MyEdenred și cardul Edenred asociat acesteia.

Aplicația Edenred permite beneficiarilor de tichete de masă pe suport electronic să efectueze plăți cu cardul Edenred sau direct de pe telefonul mobil și să utilizeze tichetele de masă electronice în toate unitățile comerciale partenere.

ULTIMA ORĂ Noua Lege a minelor: Guvernul va putea declara de interes național orice resursă minerală, cu expropriere \ CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Noua Lege a minelor: Guvernul va putea declara de interes național orice resursă minerală, cu expropriere "pe repede înainte" pentru exploatare

Soluția digitală de plăți lansata de Edenred este o noutate absolută în Republica Moldova și aduce o diferențiere majoră în domeniul tichetelor de masă în regiune, potrivit companiei.

Edenred emite tichete de masă în Republica Moldova de la începutul anului 2018, după ce în luna octombrie 2017 a fost promulgata Legea nr. 166 din 21.09.2017, care permite companiilor să acorde angajaților tichete de masă.

Cu o populație de 3,55 milioane de locuitori, în Republica Moldova activează peste 1,28 milioane de salariați.

Peste 150 de companii din Republica Moldova oferă lunar angajaților lor acest beneficiu extra-salarial, astfel că 12.000 de angajați moldoveni folosesc tichetele de masă emise de Edenred pentru a achita masa de prânz sau cumpărături alimentare în cele peste 420 de unități comerciale partenere.

Edenred este lider în soluții tranzacționale și beneficii extra-salariale și în România, unde peste 35.000 de companii acordă tichete de masă emise de companie.

Angajații beneficiari de carduri de masă Edenred în România au realizat în 2018 peste 31,64 milioane de tranzacții cu cardurile de masă la comercianții parteneri, iar peste 80% dintre acestea au fost contactless.

Grupul Edenred este  liderul mondial în soluții tranzacționale pentru companii, angajați și comercianți, cu un volum de business de peste 26 miliarde euro generat în 2017, din care 78% prin soluții digitale.

viewscnt
Afla mai multe despre
edenred
tichete de masa
republica moldova
plati mobile tichete