Reddit cumpără Spell

Reddit cumpără Spell
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 iun 2022

Reddit cumpără platforma de rulare a experimentelor de învățare mecanică Spell.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Spell, cu o soluție cloud pentru experimentele ML (ce elimină nevoia achiziționării unui hardware scump), a fost înființată de Serkan Piantino, un fost inginer Facebook, conform TechCrunch.

Reddit, platforma de social media care a contribuit la raliul așa-numitelor acțiuni “meme” de la începutul anului, a depus documentele în vederea listării la bursă, la finele anului trecut.

Operatorul platformei a anunțat că a depus în mod confidențial o cerere de ofertă publică inițială la autoritatea de reglementare a pieței de capital (SEC) din SUA.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Piețele financiare intră în panică, Bitcoin se prăbușește. Foarte multe îngrijorări legate de conflictul din Ucraina și zona de energie. La petrol nu e ca la curent CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Piețele financiare intră în panică, Bitcoin se prăbușește. Foarte multe îngrijorări legate de conflictul din Ucraina și zona de energie. La petrol nu e ca la curent

Compania a fost evaluată la 10 miliarde de dolari de către investitori în cadrul unei runde de finanțare privată în vara 2021.

Reddit a atras un interes crescut din partea publicului și a investitorilor la bursă în prima parte a anului, când utilizatorii forumului WallStreetBets au alimentat un val de tranzacții pe o serie de acțiuni vizate de poziții short semnificative.

Acțiunile unor companii ca GameStop și AMC au consemnat atunci creșteri spectaculoase, provocând pierderi însemnate fondurilor speculative.

viewscnt
Afla mai multe despre
reddit
actiuni meme
meme stocks
listare
ipo
oferta publica initiala
gamestop