Analiză CMS despre schimbările care au loc în sectorul energetic din România

Analiză CMS despre schimbările care au loc în sectorul energetic din România
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 22 mar 2019

Sectorul energetic din România este într-o continuă căutare de stabilitate și predictibilitate datorită adoptării Ordonanței de Urgență a Guvernului 114/2018 („GEO 114”), care introduce mai multe măsuri fiscale și de reglementare pentru diferite industrii majore – inclusiv sectorul energetic.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

În acest context, avocații CMS Varinia Radu, Partner și Ramona Dulamea, Senior Associate au redactat o analiză – Further changes in the Romanian energy sector – despre schimbările care au loc în sectorul energetic din România.

Analiză despre carteluri realizată de Partenerii Popovici Nițu Stoica & Asociații, Mihaela Ion și Silviu Stoica, pentru Global Legal Insights to Cartels 7th Edition CITEȘTE ȘI Analiză despre carteluri realizată de Partenerii Popovici Nițu Stoica & Asociații, Mihaela Ion și Silviu Stoica, pentru Global Legal Insights to Cartels 7th Edition

Varinia Radu este un avocat cu peste 17 ani de experiență în domeniul energiei și resurselor minerale. În prezent ocupă funcția de Head of Oil & Gas, CEE and Deputy Head of EPC, CEE în cadrul CMS. A consiliat un numar impresionant de clienți pe o gamă largă de aspecte legate de sectorul energetic, incluzând acordarea de licențe, trading, privatizări, achiziții publice, proiecte la cheie pentru instalațiile de producere a energiei convenționale și regenerabile, joint-ventures, concesiuni petroliere, dezvoltare de active de petrol și gaze în România, acorduri farm-out, fuziuni și achiziții și tranzacții de finanțare. A fost implicată, de asemenea, în procesul de elaborare a mai multor inițiative legislative importante în acest sector în Romania.

Ramona Dulamea ocupă poziția de Senior Associate în cadrul echipei de energie din cadrul CMS. Oferă consultanță companiilor energetice internaționale în aspecte ce țin de reglementare, joint-ventures, trading de energie, legătura cu autoritățile și distribuitorii.

CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang LLP-SCP este a șasea firmă de avocatură din lume, cu 4.500 de avocați și peste 1.000 de parteneri în 42 de țări, iar biroul din București oferă servicii integrate în domenii de activitate care includ, printre altele, concurență, piețe de capital, finanțări, fuziuni și achiziții, insolvență și restructurări, litigii și arbitraj, energie și real estate.

Articol LegalMarketing

viewscnt
Afla mai multe despre
cms
energie